Zvolte si oblast:

Online seminář pro žadatele - Inovativní využití movitého a nemovitého kulturního dědictví (2.9.2021)

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Zájemci o grant na podporu inovativního využití movitého a nemovitého kulturního dědictví se mohou zúčastnit online semináře pro žadatele.

Seminář proběhne ve čtvrtek 2. 9. 2021 od 10.00 do 12.00 hod.

Na semináři bude představena výše uvedená výzva, která byla vyhlášena počátkem srpna 2021, podmínky pro předložení žádostí a způsob podávání žádostí o grant v systému IS CEDR.

Na seminář se můžete přihlásit přes tento formulář, a to nejpozději do 30. srpna 2021. Po vyplnění formuláře bude Vaše účast automaticky potvrzena. Prosíme o registraci max. 1 osoby za projekt.

Agenda semináře je dostupná ke stažení níže. Link pro přihlášení na seminář budou zaslány registrovaným účastníkům na e-mailovou adresu v dostatečném předstihu před konáním akce.

Pokud máte obecné dotazy, které bychom měli na semináři zodpovědět, nebo jiné podněty směrem k semináři, můžete je zaslat předem e-mailem na adresu fondyehp@mkcr.cz nebo prostřednictvím chatu v průběhu semináře. Dotazy je, mimo jiné, možné vznášet písemně nebo ústně v průběhu výzev, ale nejpozději do 5 pracovních dnů před konečným termínem pro předložení žádosti o grant.

Prezentace a záznam se semináře budou k dispozici ke zhlédnutí a ke stažení po konání semináře na www.fondyehp.cz.

Dokumenty ke stažení