Zvolte si oblast:

2021

Aktuality programu Kultura pro rok 2021.

ilustrace

Aktualizováno

AKTUALIZACE: Inovativní využití movitého a nemovitého kulturního dědictví – VÝZVA k předkládání žádostí o grant na projekty (otevřena do 1. 11. 2021)

Ministerstvo financí ve spolupráci s Ministerstvem kultury, Norwegian Directorate for Cultural Heritage a Icelandic Centre for Research vyhlásilo 2. 8. 2021 otevřenou výzvu k předkládání žádostí o grant na financování projektů zaměřených na inovativní využití a oživení českého kulturního dědictví.

Vydáno

Finální výsledky – Současné umění

Přinášíme finální výsledky výzvy zaměřené na podporu současného umění. Celkem bylo podpořeno 26 vynikajících projektů z oblasti divadla, hudby, literatury, nového cirkusu a výtvarného umění za téměř 110 milionů Kč.

Aktualizováno

Posilování kapacit oborových a zastřešujících asociací, sítí a platforem – 2. VÝZVA k předkládání žádostí o grant na projekty (otevřena do 26. 7. 2021)

Ministerstvo financí ve spolupráci s Institutem umění – Divadelním ústavem, Arts Council Norway a Icelandic Centre for Research vyhlásilo 26. 4. 2021 2. otevřenou výzvu k předkládání žádostí o grant na financování projektů zaměřených na posilování společných zájmů a spolupráce v kultuře.